maanantaina, huhtikuuta 1

Easter

Perjantaina tultiin laskettelureissulta Bendistä. Oltiin pari yötä resortissa ja yhtenä päivänä Mount Bachelorella laskettelemassa. Mt Bachelor on yksi Oregonin parhaista laskettelukeskuksista ja sinne tullaan ihan east coastiltakin asti laskettelemaan. Keli oli vähintäänkin mielenkiintoinen, aamulla hirmuinen sumu ettei eteensä nähnyt, välillä satoi rakeita, välillä lunta tai vettä ja välillä paistoi aurinkokin... Rinteet olivat kuitenkin hyvässä kunnossa ja jonoja ei ollut juurikaan !
Tultiin kotiin outlet mallin kautta ja illalla mentiin pitkäperjantain (tai good fridayksi ne sitä täällä kutsuu) jumalanpalvelukseen. Lauantaina olin auttamassa kirkon lapsille järjestämässä egg huntissa ja illalla maalattiin munia! 
Sunnuntai-aamuna mentiin ulos aamupalalle ja pääsiäishartauteen. Iltapäivällä meille tuli parisenkymmentä henkeä syömään pääsiäisateriaa. Ruokaa oli ihan riittämiin, pelkästä katsomisestakin lihoi varmaan 10 kiloa haha. Myöhemmin easter bunny (mom) kävi piilottamassa pääsiäismunia ympäri pihaa ja niitä sitten metsästettiin. Saatiin myös perheeltä easter basketit, jotka oli täynnä karkkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti