tiistaina, huhtikuuta 9

Kuulumisia

Aattelin jo että olisin tottunut Klamath Fallsin säihin mutta eikä mitään. Sunnuntai-iltana alkoi sataa jotaikin rännän tapaista, ja maanantai-aamuun mennessä maa olikin valkoinen. No, lumi suli päivän mittaan pois ja tänään treeneissä oltiinkin sitten jo t-paita ja shortsit päällä. No, eipähän pääse kyllästymään. 

Ja toinen juttu... Nimittäin hämähäkit. Ollaan viikon sisässä löydetty jo kolme noita kamalan kokosia tappajahämppiksiä (ihan vaarattomia kumminkin). En yleensä pelkää hämähäkkejä mutta uskokaa kun sanon, ettei noihin oo ihan hauska törmätä...
 Huomenna mennään kuoron kanssa districteihin, eli tämän alueen kuorokilpailuihin. Siellä jos hyvin menestyy niin pääsee stateen kilpailemaan siitä, kuka on osavaltion paras kuoro.
Tämmöset pienet päivitykset tällä kertaa, palailemisiin...

3 kommenttia:

 1. Ai että mun sydän on ihan myyty tolle koiruudelle <3

  VastaaPoista
 2. PS. Unohdin tossa äskösessä kommentissa mainita, että itekki noihin hämppiksiin törmänneenä oon kyllä ihan samaa mieltä tilanteen vakavuudesta. Järkyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon ihan myyty, en haluu ees aatella et pitää hauveli jättää tänne :( ja hyvä että ymmärrät, mun oli ihan pakko jakaa kokemuksia ihan tänne blogiinkin

   Poista