maanantaina, maaliskuuta 25

San Francisco

Minä, mom ja host-veljen vaimo lähdettin perjantaina tyttöjen kesken viikonloppureissulle San Franciscoon. Ajomatka oli jotain kuuden ja seitsemän tunnin väliltä, mutta suurkaupungin ruuhka vähän pidensi sitä. 

Saavuttiin San Franiin joskus kolmen aikoihin iltapäivällä, käytiin hotellilla kääntymässä ja lähdettiin tutkimaan hotellilta kävelymatkan päässä olevaa Fisherman's wharfia. Käytiin tekemässä pieniä ostoksia Pier 39:llä, käveltiin ympäri satamaa, käytiin rannassa ja lopulta päädyttiin illalliselle ravintolaan, jonka ikkunasta näkyi auringonlasku merelle. 
Lauantaipäiväksi oltiin varattu kiertoajelu. Tour oli todella hyvä. Kierrettiin kaupunkia välillä bussilla, välillä kävellen ja veneelläkin, ja nähtiin kaikki kaupungin suurimmat nähtävyydet.
Tie, mikä tuli tota rinnettä alas, oli ihan siksakkia. Kadut olivat myös todella jyrkkiä, sillä kaupungissa on paljon kukkuloita. 

Grace cathedral

China town
 China townissa oli väkeä kuin pipo... Kiinaa kuuli ja näki joka suunnalta, kaikki kaupat ja putiikit myivät kiinalaisia juttuja ja koko paikka näytti aivan eriltä kuin muu kaupunki. 

Six painted ladies
Tolla alueella oli paljon samantapaisia taloja, viktooriantyylisiä, mutta noi kuusi ovat kuuluisimpia koska niiden takaa näkee kaupungin yli.

Palace of fine arts

Golden gate bridge

Alcatraz

Illalla mentiin illalliselle paikkaan, joka oli tunnettu hyvästä San Franciscolaisesta sourdough leivästä.

Sunnuntai-aamuna haettiin Starbucksista aamupalat ja lähdettiin ajamaan kotia päin. Pysähdyttiin kuitenkin Fairfieldissä Jelly Belly factoryssa kierroksella sekä ostoskeskuksessa shoppailemassa.
Reissu oli todella onnistunut - loistava matkaseura, hyvät säät sekä upea kaupunki...

5 kommenttia:

 1. Anonyymi26/3/13

  "Chinatownissa oli ihmisiä kuin pipo.."???

  VastaaPoista
 2. Kiva kattoo noit kuvii ku tutut maisemat joissain, ja meilläki on kuva erikan ja jannikan kans tost samast kohtaa tuol mutkikkaal tiel :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D mä katon sun blogist aina kuvii kateellisen ja sielki aina välil tuttui paikkoi vilahtaa :D

   Poista
 3. Anonyymi27/3/13

  Hei kiva postaus! Voisitko tehdä ostospostauksen ton reissun ostoksista? (:

  VastaaPoista