perjantaina, maaliskuuta 1

Start of spring sports

Track (yleisurheilu) alkoi keskiviikkona, kun talvilajit vaihtui kevätlajeihin (track, tennis, golf, softball ja baseball). Treenataan joka päivä koulun jälkeen puolitoista-kaksi tuntia, mut jestas sentään, mikä kunto, tai ei tätä edes kunnoksi voi kutsua. Paikat lievästi jumissa, mut ei se mitään, tästä on suunta vaan ylöspäin ja ensimmäiset kisat jo kahden viikon päästä.
Oon tosi innoissani track seasonista ja niin on myös pari muutakin, sillä meidän track-teamissa on yli 100 oppilasta. Ja positiivista on myös tietenkin se, että ei tarvitse bussilla kulkea kuin kouluun... hehheh
Shortsit näyttää joiltain jumbopöksyiltä, mut en mä nyt ihan niin paljoa oo lihonut...

Oon vihdoin tervehtynyt, mikä neljän viikon flunssajakso poskiontelontulehduksella mulla sitten olikaan.. Tämän paikan sää jaksaa myös aina yllättää, tänään oli +13 astetta (melkein 10 astetta enemmän kuin eilen), aurinko paistoi ja treeneissä tarkeni capreilla ja t-paidalla, mutta ensi viikoksi on taas luvattu lunta. Ja loppuun on pakko laittaa parit kuvat ruoasta. En kestä, miten nää mansikat on näin isoja ?! Ihan kuin omenaa söisi...
Kyselkää ja kertokaa myös ihmeessä, jos on jotain, mistä haluisitte mun postaavan!

7 kommenttia:

 1. Ennen kun lähdit tonne vaihtoon osasitko englantia jo tosi hyvin? Onko tullu vielä koti-ikävää tai odotatko jo kotiin paluuta? Millon tuut takaisin suomeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun englanti on aina ollu hyvä/kiitettävä, ja kyllä sitä luuli että osaa puhua, mut tänne kun tulin niin aluksi tuntui ettei pysty kaikkea sanomaan mitä haluisi jne.
   Joulun aikaan oli vähän haikeaa kun ei ollut koko perhettä ja sukua ympärillä, ja kun kavereilla oli wanhat niin sillon oli vähän ikävä :D mut ei muuten kyllä ! Ja kotiinpalua ootan mut en sitten kuitenkaan... Tuun suomeen ihan kesäkuun lopussa :)

   Poista
 2. tee video, kuvaa koulusta ja kavereista, myday .. (:

  VastaaPoista
 3. Voisitko postata mustikoitakin! T eetu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaan sulle ilomielin mustikoita!

   Poista
  2. Ja olen Superkade noista Nike kamoista!!!! Just do it girl T Lotta

   Poista
  3. hehe, täällä on kyllä vaikka mitä kaikkea kivaa urheiluvaatetta!

   Poista