keskiviikkona, helmikuuta 20

Valentine's day, weekend, etc.

Viime viikolla oli tosiaan ystävänpäivä. Vähän myöhässä ehkä kerron siitä, mutta parempi se nyt kun ei milloinkaan.. Ystävänpäivä on siis aivan hirveän suuri (kaupallinen) juttu. Kaupat ovat punaisenaan suklaarasioista, pehmoleluista, kukista ja sydämenmuotoisista ilmapalloista sun muista tilpehööreistä ja nyt ne on kaikki alennuksessa haha. Koulussa kaikki kulkivat kukkapuskien, leivonnaisten ja suklaiden kanssa ympäriinsä, ja poika- tai tyttöystävälle/kavereille sai lähettää kukkasia. Aika suloista, suklaata tuli kyllä syötyä taas hetken edestä. 
Perjantaina oltiin katsomassa koripalloa. Pelattiin tiukka peli toista paikallista high schoolia vastaan siitä, kuka pääsee suoraan kilpailemaan Oregonin mestaruudesta. No, mehän se vietiin.

Lauantaina oli mun host-äidin syntymäpäivä. Host-iskä oli järjestänyt hänelle isot yllätyssynttärit, joista edes minä ja veli ei tiedetty. Hän vei meidät koko päiväksi kalaan, jottei mom aavistaisi mitään, ja illalla mentiin sitten juhlimaan häntä.

Sunnuntaina olin kaverin kanssa, käytiin kävelyllä ja kunhan chillailtiin.
Maanantaina meillä oli vapaapäivä President's dayn kunniaksi, mikä olikin aika bueno, sillä olen tässä jo pidemmän aikaa sairastellut enemmän tai vähemmän. Käytiin lääkärissä ja sain antibiootteja, joten jos tästä taas kohta kuntoon pääsisi.

Täällä jo hetken näytti, että kevät olisi tullut. Lumi suli pois, aurinko paistoi, linnut lauloi ja oli jo ihan keväistä, mutta sitten satoi viisi senttiä lunta. Että se siitä sitten, tän paikan säävaihtelut jaksaa aina vaan yllättää mut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti