maanantaina, marraskuuta 26

Los Angeles, Santa Monica & Newport Beach

Ja lisää kuvia from California !
Käytiin katsastelemassa Los Angelesin kaupunkia hop on-off bussilla. Bussi kuskaa matkustajia ympäriinsä, pysäkkejä on eri puolilla kaupunkia ja millä tahansa niistä saa jäädä pois tai hypätä takaisin kyytiin. Me käytiin ensimmäiseksi Walk of Famella ja Grauman's Chinese Theatrella ihmettelemässä julkkisten tähtiä jalkakäytävässä ja käsien ja jalkojen jälkiä. Walk of Fame ei ihan vastannut odotuksia - se olikin loppujen lopuksi ihan normaali jalkakäytävä tosin tähdillä varustettuna. Käytiin myös tottakai Beverly Hilssissä ja Rodeo Drivella. Kummatkin näyttivät aika samoilta kuin elokuvissa... Loppujen lopuksi päädyttiin Santa Monica beachille.
 Santa Monica beachilla on kuvattu mm. Baywatch ja Forrest Gump. Rannalla olikin Bubba Gump -niminen ravintola, ja ruokalistalla paljon katkarapuja. Ravintolassa oli ehkä hauskin systeemi ikinä - jos et tarvinnut tarjoilijaa, laitoit kyltin ''run Forrest run'', mutta jos halusit tarjoilijan pysähtyvän pöytääsi, sitten vaihdoit kylttii, jossa luki ''stop Forrest stop''. 
Viimeinen päivä, joka oli myös thanksgiving, vietettiin Newport beachilla, jossa OC on kuvattu. Tyynenmeren vesi oli kylmää, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, ja surffarit surffasivat. Ei ehkä niin perinteinen kiitospäivä, mutta sitäkin parempi lopetus ihan huippureissulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti