perjantaina, marraskuuta 23

Disneyland, California Adventure & Universal Studios

Palasin eilen yöllä ihan huippureissulta Kaliforniasta. Oltiin lauantaista torstaihin Anaheimissa, ja käytiin Disneylandissa, Universal studiossa ja Los Angelesissa. Tässä kuvia Disneylandista, Disney California Adventuresta ja Universal Studiolta
Vietettiin kaksi päivää Disneylandissa, toinen tosin California adventuren puolella. Meidän hotellilta näki Disneylandiin ja sinne käveltiin heti aamusta, vietettiin siellä koko päivä ja tultiin keskiyöllä kotiin. Koko paikka oli upea ja laitteet huippuja. Väkeä oli paljon ja parhaimmillaan joihinkin laitteisiin oli kahden tunnin jono. Käytiin katsomassa lyhyitä 3D ja 4D juttuja, tunninmittainen lyhytmusikaali Aladdinista ja pyörittiin laitteissa. Tähän väliin julkkisbongaus: Mitt Romney vuoristoradassa.
Yhtenä päivänä mentiin Hollywoodiin Universal Studioon, joka muistutti hieman Disneylandia kaikkine hyvine laitteineen. Todella monet laitteet oli 3D tai 4D, joissa et liikkunut mihinkään, tuntui vaan siltä, mut niiden lisäksi oli perinteisiä vuoristoratoja sun muita. Käytiin myös elokuvien kuvauspaikoilla, nähtiin lavasteita ja meille kerrottiin, miten kaikkia erikoistehosteita tehdään. Väkeä oli täälläkin paljon, mutta meillä oli front of line -passit, joilla saatiin etuilla jokaisessa laitteessa tai showssa kerran. 

2 kommenttia:

  1. oliks khuul? :) muute meinasin tehä näist salolaisten vaihtariblogeist jonku linkkaa blogisi tapasin ni saisko sult nappaa pari kuvaa? :)

    VastaaPoista