perjantaina, syyskuuta 21

sitä sun tätäAattelin nyt tulla tänne löpisemään kaikennäköistä sekalaista, pistämään parit kuvat ja ilmoittamaan että täällä kaikki kunnossa.
 
Viime perjantaina olin katsomassa futista koko illan. Taino koko kouluhan siellä melkeen oli. Football ja kaikki muut koulun joukkuepelit on täällä iso juttu ja pelit kerää isoja yleisöjä. School spirit on jotain mitä ei voi kuvailla vaan se pitää itse kokea – kaikki kannustaa kaikkia ihan täysillä koulun väreissä. Oon ollut katsomassa myös kaksi lentopallo peliä, toisessa olin myös kuoron kanssa laulamassa kansallislaulun.
 Ja mitä ruokaan tulee, daddyllä on täällä jonkin sortin perunabusiness ja hän toi kotiin yksi päivä kaikenmaailman perunoita. En muista tiedä mutta musta perunat, jotka on pinkkejä sisältä, on aika siistejä. Velikultani saksasta kokkasi myös yksi päivä saksalaista perinneruokaa, spätzleä. Se on vähän makaronin tapaista, ja sekaan pistettiin pekonia ja sipulia. Oli muuten hyvää.
Tässä on myös kuvaa mun huoneesta. Sängystä tykkään erityisesti ja muutenkin koko huone on aika söötin valko-vaaleanpunasävyinen.
Meillä on myös ulkokissa. Nimi on Moses. Ja kuvan hauveli on ehkä maailman suloisin ilmestys ! Mun host-veli ja hänen vaimo hommasivat koiranpennun ja hän kävi täällä vierailulla. Lucy on kuvassa seitsemän viikkoa tuitui :)
Koulu on lähtenyt hyvin käyntiin ja joka viikko on pari kolme testiä. On mm. pitänyt opetella 20 industrialismin ajan merkittävää henkilöä ja syitä, miksi he ovat merkittäviä, ja tänään oli kolmesivuinen matikan testi. Perjantaisin on myös enkun sanakoe, jossa opetellaan kymmenen uutta sanaa ja testissä pitää tietää sanojen merkitys ja käyttää sanoja oikein lauseessa. Luetaan myös brittiläistä runoutta, mikä tekee välillä vähän tiukkaa… Koulun kaikki vaihto-oppilaat pyydettiin myös puhumaan yhdelle tunnille, mitä meidän kotimaassa ajatellaan amerikkalaisista, ja vertaamaan meidän ja heidän kulttuuria.
Eiköhän tässä taas ollut juttua. Illan suunnitelma on mennä momin kanssa ulos syömään, kun talon miehet ovat kaikki omilla teillään. Ensi viikolla homecoming, palaillaan !

8 kommenttia:

 1. KUIN SÖPÖ TOI KOIRA TUITUITUI!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja haha meilläki oli eilen girls night out ku käytiin maman kaa leffassa :) ja chica sit paljon kuvia homecomingista!!!!
  miss u ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. han oli ihan hirmusen sulonen :))) oi nice ! sí señorita, mut meidan homecoming ei oo sit formal, eli et tuu nakemaan ihania mekkoja viela !
   I miss you too ♥

   Poista
 2. voi vitsit toi koira on ihana !!!! <3 Ja toi sun huone ton tosi kiva :) Terveisii täält kylmäst suomest :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep :) ! makin tykkaan tosi paljon ! terkkuja sinne taalta :))

   Poista
 3. Toi koiruli kerää kyl koko postauksen huomion!! supersöpö:) Ja pinkit perunat on cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin se taitaa tehda, mut kerro pepille multa terkkuja 8)ne on supercool

   Poista
 4. Voiluoja meinasin kuolla ku näin ton pennun kuvan <3 aivan ihana! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah hyva et oot silti viela hengissa :)

   Poista