sunnuntaina, elokuuta 26

Here I am Mun piti kirjottaa päivää ennen lähtöä, mutta empä kerennyt siinä kaikessa sählingissä. Täällä nyt kuitenkin ollaan kaiken sen 26 tunnin matkustamisen jälkeen. Paikalliseen aikaankin alkaa pikkuhiljaa tottua.

Vanhemmat ovat näyttäneet meille kaupunkia ja heti ensimmäisenä päivänä oltiin Taco bellissä syömässä… Kouluun ollaan rekisteröidytty, ja koska asiat tärkeysjärjestykseen, dad hankki meille amerikkalaiset kalastusluvat :D Hän rakastaa kalastusta ja hyvä että välillä muustakin puhuu ! Kun hankittiin niitä lupia, jossain kohtaa kysyttiin että kuinka kauan on ollut maassa kuukausina ja vuosina, meidän vastaus oli 14 tuntia… Ollaan myös käyty Lake of the Woodsilla, joka on tosi nätti järvi jossain tuolla vuorilla, ja katsomassa koulun jenkkifutista. Aamulla oltiin kirkossa, mikä oli niiiiin erilaista kun Suomessa ! Harvoin meidän kirkkojen pihalla on pomppulinnoja ja kirkon jälkeen seisova pöytä… Ja pastori puhuu saarnassa jalkapallourastaan. Huomenna meillä alkaa koulun harrastukset, ja itse menen maastojuoksujoukkueeseen.

Täällä on nyt tosi paljon metsäpaloja, isoimmat pohjois-Kaliforniassa ja tossa ihan lähellä, joten ilmanlaatu on tosi huono (ja kuvia huono ja tylsä ottaa). Taivas on ihan harmaa ja normaalisti täällä näkyisi joka puolella vuoria (tai mäiksi ne niitä täällä varmaan kutsuvat), mutta savun takia niitä ei näy ollenkaan. Savun oikeen haistaa.

Mutta palaillaan,
love Heini
(serkkuni, jonka tänään tapasin, totesi "I will call you Heidi") 

6 kommenttia:

 1. Anonyymi27/8/12

  voi ihanaa! :) onko ollu kivaa? entä ikävä? onko vanhemmat ja merlin kiva? :D ootko saanu jo uusia kamuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on ollut kivaa :) ! eipa oikeestaan ikava, on ollu koko ajan niin paljo tekemista ettei oo kerenny suomea aatella mika on ihan hyvakin juttu :) vanhemmat on tosi mukavia ja merlin myos ! kaikki on tosi hirmu ystavallisia :D oon ma pari kamua jo saanu, en hirveesti ku koulu ei oo alkanu viela, mut tanaan meille tulee jotain sen koulun oppilai kylaan mihin meen :) ja ehka siel maastojuoksujutus saan kamuja !

   Poista
 2. Etsiskelin vaihtrariblogeja ja löysin sun blogin, vaikuttaa kivalta :)

  Mun kaverin nimi on myös Heini, itse olen Heidi ja toinen kaveri on nimeltään myös Heidi. Ulkomailla ihmeteltiin kun kolmella kaveruksella on täysin sama nimi. Koitettiin selitellä, että Heini on eri nimi kuin Heidi, mutta ei taitaneet ymmärtää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :)

   hahah voiei :D jos en sanois miten mun nimi lausutaan, se lausuttais taalla "haini", joka tarkottaa myos takapuolta samalla tavalla lausuttuna... mun host-perheella oli kuulemma ollu kriisi et jos se lausutaan noin, heidan pitaa muuttaa mun nimi just esim Heidiksi :D mut ei tarvinnu !

   Poista
 3. Hei!
  voisitko kirjoittaa englaneksi (from time to time)
  Because you have an American reader now too :D
  (Or I'll use google.)

  VastaaPoista