torstaina, heinäkuuta 12

U.S. Consulate

Mulla ja osalla muista YFU:n kautta lähtevillä oli tänään järjestön kautta varattu aika viisumihaastatteluun Yhdysvaltain suurlähetystön konsulaattiin. Mua ei missään kohtaa jännittänyt oikeen se varsinainen haastattelu, enemmänkin se, että onko mulla kaikki oikeet laput ja liput ja muut mukana. 

Haastattelu ei ollu yhtään paha. Tavattiin yhdeltä koko porukka kahvilassa, josta mentiin konsulaattiin kolmen hengen ryhmissä, tosin siellä jokasella oli tietysti oma vuoro. Heti sisääntullessa oli samanlainen turvatarkastus kuin lentokentillä. Sen jälkeen annettiin sormenjäljet ja virkailija piti pienen haastattelun englanniksi, kysyi kysymyksiä tyyliin mitä kuuluu ja minne oot menossa. Koko juttu sujui tosi sujuvasti ja nopeesti.

Nyt kohta on siis viisumi, alustava lähtöpäivä 28.8. ja vielä kun tietäis minne lähtee... Tän aamun soiton perusteella, hyvällä tuurilla ja kovalla toivomisella siihen tietoon ei toivottavasti mee enää kauaa !

4 kommenttia:

 1. Hei mä pidän iha superisti peukkuja, et sun perhetiedot selviäis pian :) Koht saat säki alkaa jo pakkaamaa ;)

  VastaaPoista
 2. 'pian' tulikin aika nopeesti :D

  VastaaPoista
 3. Näemmä :D Mut oon oikeesti tosi ilone sun puolestas et sait kans tietää enne viimest iltaa et mihi oot matkal :) Pääset kans vähä fiilistelemää enne lähtöö! Mut tost double placementist en tiiä et onks se hyvä vai huono juttu, mut pidetää peukut pystys et se saksalaine poitsu on joku komee ja mukava ;)

  VastaaPoista
 4. mäkin oon toooosi ilonen :) jep , toivottavast olis kivanen !

  VastaaPoista