torstaina, kesäkuuta 7

info

Oon Heini Salosta, just päättänyt lukion ensimmäisen luokan, mut ens vuonna mua odottaa lukion kakkosen sijasta vaihto-oppilasvuosi USAssa. Tarkempaa paikkaa ja perhettä mihin oon menossa en vielä tiedä, mut viisumin hakuprosessi on käynnissä ja aika elokuuhun, jollon olis tarkotus lähteä, vähenee koko ajan...


Tosiaan tarkkaa osavaltiota ja kaupunkia, perhettä unohtamatta en tiedä, mut järjestö YFU jonka kautta meen, todennäköisesti sijottaa mut jonnekin ton kartan punaselle alueelle.


Vaikka kuinka paljon ja enemmän kuin mitään muuta ootankin jo lähtöä, on siihen onneks vielä pari kuukautta aikaa, sillä kesäloma menee laittoman nopeesti ja hirveesti pitäis vielä tehä ennen lähtöä ! Täältä voitte lukea mun kuulumisia vähän vielä täältä Suomesta ja sitten jenkeistä kun sinne asti selvitään :)

7 kommenttia:

 1. Anonyymi27/6/12

  hahha toivottavasti ei kuitenkaan alaskaan sijoita :D punaisella alueella sekin ;)

  VastaaPoista
 2. niin on :D mulle on kyllä ihan sama minne sijoittavat ! jos perhe löytyy alaskasta ni sinne sitte meen valittamatta , aivan ainutlaatunen vuosi kuitenkin tulossa :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, olen itsekkin lähdössä jenkkeihin nyt 2012-13, EF:n kautta. Mullakaan ei ole vielä tarkempaa tietoa siitä missä tulen vaihovuoteni viettämään, mutta meidän tietämättömyydessä elävien pitää vaan yrittää pysyä optimistisena :D

  Jään joka tapauksessa seurailemaan tätä sun blogia mielenkiinnolla! :)

  VastaaPoista
 4. kiva kuulla :) !

  jep , optimistisena pitää vaan pysyy ja odotella , toivottavasti ja eiköhän molemmille niitä perhetietoja kohtapuolin tuu :)

  VastaaPoista
 5. Niin :D Hei mulla on muuten omassa blogissa sellanen lista johon yritän koota kaikkien 2012-13 jenkkivaihtareiden blogit, niin haluatko että lisään tän sunkin blogin sinne? :)

  VastaaPoista
 6. joo lisää vaan :) pitää muutenkin ruveta sun blogia seurailemaan !

  VastaaPoista
 7. Sun blogi löytyy nyt kans sieltä listalta, ja käy toki kattomassa johka löytäisit muita YFU vaihtareita joiden blogeihin et oo vielä törmänny :)

  VastaaPoista