sunnuntaina, kesäkuuta 23

Fiiliksiä

Eilen oli mun ja veljen Going away-partyt. Pidettiin ne läheisessä puistossa, tilattiin subista niitä järkyttävän pitkiä leipiä tarjottavaksi ja vieraina oli perhettä, sukua, kavereita ja perhetuttuja. Lisäksi meillä oli kakku, jonka päälle oli kirjotettu ''We love you Merlin and Heini, come back soon''. Juhlat oli oikein kivat, näin kaikkia ketkä halusinkin vielä nähdä.

Tänään aamulla tarkistin mun lentoaikataulun. Ensimmäinen yllätys oli, että San Franciscon sijasta lennänkin Portlandiin. Toinen yllätys oli, että joudun olemaan yötä Chicagossa jossain lentokenttähotellissa. Sen jälkeen rupesin miettimään että hetkonen, nyt on papereissa hassuja päivämääriä. Mun alustava lähtöpäivähän oli 27.kesäkuuta, mutta lentolipussa lukee 26. Tarkistettiin muutkin paperit ja ne sanovat 27.päivä. Soitettiin siinä sitten mun aluevastaavalle ja hän sitten tarkasteli lentoja ja lopulta selvis, että papereissa on väärin ja lentolippu on oikeassa, lähden siis päivää aikasemmin kun mitä mun piti. Kivat mulle siis. Uskokaa tai älkää mut tässä kohtaa päivän aikaistuminen ei oo se hauskin juttu.
Fiilikset tällä hetkellä on tosi sekavat. Oon tosi hämmentynyt tosta päivämäärämuutoksesta, tottakai se pistää suunnitelmia uusiks. Mun veli lähtee ensi yönä takaisin Saksaan. Joka päivä on pitänyt sanoa goodbye eri kavereille, sukulaisille, perhetuttaville... Oon saanut täältä niin hyviä kavereita ja ystäviä sekä perheen, joita tuun kaipaamaan ihan älyttömästi. Tästä paikasta on kuin onkin tullut mulle toinen koti. 
Mut siinä samassa ootan tosi paljon perheen, sukulaisten ja kavereiden näkemistä. Tavallaan pääsee takaisin siihen normaaliin elämään. Näkee miten kaikki on muuttunut. 
En mä tiedä mitä tässä sitten ajattelis haha. 

Mun espanjalainen vaihtarikaveri lähti vähän aikaa sitten kotiin, ja hänen kanssa vaan puhuttiin, että me selvittiin tästä vuodesta. Kaikki alkaa olemaan lopuillaan, mut me selvittiin siitä kaikkine ylä- ja alamäkineen.
Seuraavan kerran kun tänne kirjottelen, oon varmaan jo Suomessa. Nyt pitäis varmaan aloittaa pakkaamaan...

''Exchange is not a year in your life, it's a life in a year.''

2 kommenttia:

  1. Olin ite vuotta sua aiemmin vaihdossa Californiassa ja lueskelin huvikseni sun blogia :) Oli pakko tulla kommentoimaan, että onpa hauskaa kun mä en oo ainoo jolla on haini-nimiongelma jenkeis :DDD Yks sijainenki kerran koulussa (joka ei tienny että oon vaihtari) sano nimenhuudossa että people must tease you a lot because of that name ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo et oo ainut ja hyvä etten mäkään :D sijaisten kanssa oli kyllä aina niin awkward kun eivät koskaan saanu lausuttua nimeä oikein :D en tiedä kummalle oli nolompaa, mulle vai niille...

      Poista