keskiviikkona, joulukuuta 26

Christmas

Jouluaattona käytiin ensin illalla joulukirkossa ja sen jälkeen mentiin grandmalle. Syötiin lasagnea (kyllä, lasagnea jouluaattona) ja kakkua, availtiin lahjoja ja istuttiin iltaa. Sain tosi kivoja lahjoja kaikilta, myös Suomesta, kiitos vain :) 
Täällä jouluaatto on vaan jouluaatto, joulua vietetään enemmänkin joulupäivänä. Riippuu myös ihan perheestä kumpana päivänä lahjojakin annetaan. Kukaan ei myöskään toivota ''hyvää joulua'' jouluaattona, vasta joulupäivänä.
My first stockings !
Joulupäivän aamuna, eli täällä varsinaisena jouluna, heti kun herättiin, avattiin meidän joulusukat. Ne perinteisesti sisältää karkkia ja leluja ja muita pieniä juttuja, ja niitä meidänkin sukissa oli. Oli ihan jenkkiolo.
Joulupäivän illalla lisää sukulaisia ja naapurit tulivat meille syömään jouluateriaa. Oli kinkkua, kalkkunaa, amerikkalaisia piirakoita, salaattia, perunaa, omenasiideriä (mikä siis on non-alcoholic, lämmin omenajuoma kanelilla maustettuna) ja sun muuta. Availtiin vähän vielä lisää lahjoja ja pelailtiin erilaisia pelejä.

Tämä joulu oli kaikenkaikkiaan todella erilainen kuin kotona ja oli outoa olla erossa perheestä ja sukulaisista. Mulla oli kuitenkin oikeasti hyvä ja hauska joulu, mutta ei silti taida olla suomalaista joulua voittanutta...

Ps. Mun nimen kirjottaminen tuottaa edelleen pieniä hankaluuksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti