keskiviikkona, marraskuuta 7

"In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on"

Täällä on kaikki nyt vähän lievästi sekaisin. Meidän koulu menetti viime sunnuntaina oppilaan, jonka seurauksena ilmapiiri täällä on hirvittävän surullinen - oppilaat itkee, käytävät on hiljaisempia, eikä tällä viikolla oo nähty yhtä monia hymyileviä kasvoja kuin ennen. Kaikki paikat on täynnä muistokirjotuksia ja tää kaikki on todella surullista katsottavaa.

Saatiin eilen myös uusi (vanha) presidentti, kun Obama valittiin toiselle kaudelle. Tällä alueella republikaanien kannatus on suuri ja ihmisistä noin 75 prosenttia äänesti Romneyta, joten voitte vaan kuvitella, että ihmiset eivät ole kovinkaan tyytyväisiä tulokseen.

Eilen oli soutujoukkueen syyskauden lopetus ja pizzapartyt. Saatiin loput mitalit Portlandin regatasta, ja muutenkin palautetta kaudesta. En kyllä yhtään kadu joukkueeseen menemistä, sen verran kivaa oli ! Tossa vielä parit kuvat Portlandista. Koulussa vaihtuu syysurheilulajit talviurheilulajeihin ja sen huomaa esimerkiksi siten, että kaikki koripallonpelaajat leikkasivat hiuksensa samalla tavalla... Hiustyylistä en tiedä mutta hauskannäköistä ainakin haha.


Toivottavasti täällä asiat kohta rauhottuu. Viikonlopuksi Idahoon.
Prayers for the Tucker-family, friends and Carson. Rest in peace Mason.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne surun keskelle <3. On varmasti kurjaa olla sen kaiken surun keskellä, vaikket poikaa henk.kohtaisesti tuntenutkaan. Toivottavasti viikonloppu tuo paremmat fiilikset.

    VastaaPoista